Home Despre noi Oferte speciale Contact
 

Minivacante

Praga - Karlovy Vary

Praga - Karlovy Vary

“Praga - orasul mistic , orasul imparatului Rudolph al-II-lea, orasul muzicii si al artei - o opera artistica magica care a dainuit secolelor...”

 

PRAGA –„Orasul de Aur”

excursie 3 zile, cu  autocar

Karlovy Vary- Brno- Bratislava

 

 

Perioada: 19.10 -  21.10.2018

    Praga este un oras de poveste, unul dintre cele mai frumoase orase din Europa si poate din intreaga lume. Numita “Orasul magic”, “Orasul celor o suta de turnuri”, “Orasul de aur” sau “ Parisul estului”, este plina de stradute inguste si parcuri imense, case si turnuri pentru care vremea pare a sta in loc. Asezata pe cinci dealuri, asemeni Romei antice si intinzandu-se de un mal si de altul al raului Vltava este orasul de bastina a mari personalitati precum Albert Einstein, Mozart, Kepler, Dvorak, Kafka si Jan Hus. Capitala Boemiei, vrajeste calatorul din orice timp.

 

Ziua 1. Plecare din ORADEA,vineri dimineata la ora 04:00 din parcarea din Centrul Civic. Vom tranzita Ungaria si Slovacia cu scurte opriri pe traseu.Dupa amiaza sosire in Praga,In functie de timpul disponibil vom face un scurt traseu pietonal prin centrul istoric, primăria veche;ceasul astronomic Orloj;podul Carol;piaţa Venceslav ,…

                                                                     Cazare in Praga la hotel 3*

 

Ziua 2. Mic dejun.Vom pleca spre Karlovy Vary, una dintre cele mai cunoscute statiuni balneoclimaterice, renumita pentru numeroasele sale izvoare termale cu puteri tamaduitoare, dar si un oras cu o arhitectura deosebita. Este renumit si pentru numeroasele magazine de bijuterii, ceramica si nu in ultimul rand pentru bautura traditionala Beceherovka. Intoarcere in Praga, pana la poarta  Castelului - cel mai mare complex medieval din Europa – dupa care vom face un tur pietonal la “orasului de aur” si vom putea admira: Catederalei Sf. Vitus,Ulita de Aur, cea mai ingusta strada din Praga, cu cele mai mici case. Pasii ne duc apoi spre Podul Carol si Piata Vechii Primarii cu celebrul Ceas Astronomic.

     

                                                                    Cazare in Praga la hotel 3*

 

Ziua 3. Mic dejun.Ne imbarcam in autocar si vom pleca spre Brno ,unde vom face un scurt popas,dupa care vom pleca spre casa,cu scurte opriri pe traseu.

       Sosire în Oradea  seara tarziu ,in functie de trafic si formalitatile vamale

.

Tarif: 165 euro/persoana

Tarif early booking: 150 euro/persoana

 

* Early booking cu plata integrala pana la 30.09.2018

  Grup minim: 40 de persoane ; Pentru grup mai mic ,pretul se recalculeaza

         Supliment single: 30 euro/persoana

 

Tariful include: transport cu autocar, 2 nopti cazare cu mic dejun in Praga la hotel 3*, excursia Karlovi Vary,asistenta turistica.

Tariful nu include: intrarile la obiectivele turistice , ghizi locali,programe optionale, asigurarea medicala si storno.

 

 

 

 
 
agentie de turism oradea  | 2010
powered by EMERiGOS
web design oradea