Home Despre noi Oferte speciale Contact
 

Oferte Speciale

BUDAPESTA
Piata de Craciun

BUDAPESTA  <br> Piata de Craciun

Budapesta este capitala Ungariei. Oraşul este situat pe ambele maluri ale Dunării. În partea de est a Dunării se află Pesta, care ocupă două treimi din suprafaţă, iar pe partea de vest se află Buda cealaltă treime a oraşului. Budapesta are circa 1,7 milioane de locuitori .
Cartierul Buda şi zona malurilor Dunării din Budapesta au fost înscrise în anul 1987 pe lista patrimoniului cultural mondial UNESCO.

 

BUDAPESTA

-PIATA DE CRACIUN ,Tropicarium,Acvarium….

 

-excursie cu autocar ,1 zi ; 

plecare  in 30.11. 2018

 

30.11.2018:vineri  - ora 06.45, plecare din ORADEA, parcarea din Centrul Civic Deplasare cu autocarul  pe ruta :Bors - Budapesta. (~ 500 km)  ;

      Incepem vizitarea  Budapestei  cu Campona Shopping Center ,care este cel mai mare centru comercial din Budapesta. Aici sunt magazine si atractii pentru toate gusturile si toate buzunarele. Prima atractie a Camponei este „Tropicarium”, cel mai mare acvariu de interior din Europa Centrala si de Est unde se pot admira minunile naturii, rechinii si pesti tropicali. Doar acvariul pentru rechini contine 1,4 mil litri de apa si gazduieste specii si de 8 metri lungime, pe langa sute de pestisori colorati. Aligatorii, broastele testoase gigant, scorpionii, piranha, specii din lacurile africane sau asiatice mai putin cunoscute – toate intr-un mediu ce pare natural – nu pot lasa indiferent pe nimeni. Tunelul de 11 metri lungime si 4 metri adancime iti taie pur si simplu rasuflarea.A fost creata o padure tropicala prin care va puteti plimba admirand pasari diverse sau maimute, broaste testoase si serpi (pitoni, boa, crotali). Este iarasi minunat sa prindeti “ploaia tropicala” care se declanseaza la fiecare 15 minute.

 Ne continuam vizitarea Budupestei cu Piata Eroilor - parte a Patrimoniului Universal UNESCO; cu Monumentul Millenium ,Muzeul de Arte Frumoase,Castelul Huniazilor ,Parcul de distractii;Ne deplasam pe bulevardul Andrassy, asemanat deseori cu Champ Elysee-ul;tranversam  Podul cu Lanturi, unul dintre cele mai cunoscute obiective turistice din Budapesta. Ajungem pe  Dealul Cetatii,unde vom admira Bastionul Pescarilor,Biserica Matyas si Palatul Regal , construit de Regele Bela al IV-lea ;in continuare ne continuam  drumul catre Citadela si dealul Gellert- la cota 140 de metri, se inalta deasupra Dunarii in Buda, cu panorama deosebita asupra capitalei dunarene.;

. Ne indreptam catre Basilica Sfantul Stefan, dedicata primului rege al Ungariei, Sfantul Stefan. Este cea mai mare biserica din Budapesta; poate gazdui aproximativ 8500 de oameni. Incheiem turul panoramic cu vizitarea Pietei de Craciun din piata Varosmarty sau cu o plimbare pietonala pe celebra Vaci Utca. Toti iubitorii de shopping vor gasi atractiva o vizita pe Vaci Utca atunci cand vor vizita Budapesta.

 

    La ora 17,oo,ora locala ne imbarcam in autocar si pornim spre casa,Sosire aproximativ la orele 22.00 în ORADEA,in functie de trafic.

 

Pret: 140 lei/pers ,cu autocar , min.36 pers.    

  

PRETUL INCLUDE:

● transport cu autocar  .

●  asistenta turistica

*        PRETUL NU INCLUDE :

 -pachet  asiguare medicala  

-biletele de intrare pentru vizitarea obiectivelor turistice (muzee, aşezăminte de cult etc.)

-pt.Tropicarium taxa de intrare:

adult-2.700 Ft;copil 04-18 ani/si seniori peste 65 ani este de  2.000 Ft,

-copii sub 4 ani gratuit

 

 
 
agentie de turism oradea  | 2010
powered by EMERiGOS
web design oradea