Home Despre noi Oferte speciale Contact
 

Oferte Speciale

IASI-autocar 3 zile

IASI-autocar 3 zile

Iasul poate fi considerat un fel de Mecca a romanilor.Nu intamplator, marele istoric, Nicolae Iorga,isi exprima nedumerirea ca „sunt romani care n-au fost niciodata in Iasi, desi n-ar trebui sa fie niciunul caci cine n-a fost aici nu poate sa strabata cu intelegere foile celor mai frumoase cronici, nu se poate patrunde dupa cuviinta de spiritul trecutului nostru care traieste in acest loc mai viu si mai bogat decat oriunde aiurea []. In constiinta lui nationala ar fi o lipsa daca el n-ar fi vazut orasul care a fost si-si zice inca astazi, cu mandrie, capitala Moldovei

 

IASI ,capitala Moldovei

 

   Paltul Culturii,biserica 3 Ierarhi,Copou,Ticau,,...

-circuit  autocar  3  zile-

 

 

Vineri  - ora 06.00, plecare din ORADEA, parcarea din Centrul Civic Deplasare pe ruta :Cluj Napoca- Sovata-Piatra Neamt-Iasi. (~ 575 km) .

  Pe traseu vom face scurte opriri si totodata vom admira minunatele locuri pe care le tranzitam:Sovata-Praid cu lacurile sarate,Lacul Rosu ,Cheile Bicazului.,Piatra Neamt, iar seara vom ajunge in Iasi.

                                                                 Cazare  hotel 3*in  Iasi

 

Sambata,dupa micul dejun vom porni intr-o vizita pietonala in explorarea capitalei Moldovei:

Vom vedea Palatul Culturii, Biserica „Trei Ierarhi”, Catedrala Mitropolitană (unde se află moaștele Sfintei Parascheva), Teatrul National Vasile Alecsandri,  Palatul Roznovanu ( actuala Primarie ), Casa Dosoftei si Piața Unirii; în Parcul Copou unde vom vedea Teiul lui Eminescu, precum si Bustul lui Eminescu ,Bustul lui Ion Creanga și Obeliscul cu Lei.

                                                           Cazare  hotel 3*in  Iasi

 

Duminica-Mic dejun. dupa care plecam spre Oradea , pe traseul:Ruginoasa,Tg.Neamt, Lacul si Barajul Bicaz,Borsec,Reghin cu scurte opriri pe traseu .

 

    Seara tarziu ajungem la Oradea( ~575 km).

 

              Data de plecare: 09.04. 2021

 

Pret: 475 Lei/pers ,cu autocar , min.40 pers.       

 

PRETUL INCLUDE:

2 noapti cazare cu mic dejun   la  Hotel  3*; 

● transport cu autocar  .

●  asistenta turistica

*        Pretul nu include 

 

-biletele de intrare pentru vizitarea obiectivelor turistice (Palatul culturii din Iasi,are 4 muzee,la tariful de 16 lei/pers.fiecare muzeu;casa Dosoftei- 3 lei/pers.;)

 

 

 

 

 

 

 
 
agentie de turism oradea  | 2010
powered by EMERiGOS
web design oradea