Home Despre noi Oferte speciale Contact
 

Minivacante

ISTANBUL city break

ISTANBUL city break

Istanbul este singurul oraș din lume care se întinde pe două continente, Europa și Asia.Un oras pe care nu poti sa nu-l iubesti, care te fascineaza de la bun inceput. Un oras intesat de mii de stradute inguste, de mii de magazine de tot felul, de milioane de oameni. La fiecare colt intalnesti palate, moschei, biserici, manastiri, monumente, ziduri si ruine reprezentand dominarea Romana,Bizantina si Otomana. Totusi el nu este un oras care traieste in trecut. Este vibrant si modern.Bazare si supermarketuri ultra moderne,vanzatori la coltul strazii si brokeri ,cladiri ce stau sa se darame si zgarie-nori, vehicule cu tractiune animala si somptouase limuzine coexista dand orasului un look diversificat.

 

 

 

 - PLECARE DIN CLUJ NAPOCA -

TURCIA

ISTANBUL „POARTA ORIENTULUI”

 

Avion ,perioada 30 aprilie – 3 mai 2020

 

 

Ziua 1. Intalnire cu ghidul in Aeroportul International din Cluj Napoca la ora 19:20 si pregatire pentru formalitatile de imbarcare. La ora 21:20 deplasare cu avionul pe ruta Cluj-Napoca - Istanbul.  Aterizam in Istanbul la ora 22:55, singurul oras din lume care se intinde pe doua continente. Transfer la hotel. Cazare in Istanbul la hotel 3*.

 

Ziua 2. Mic dejun. Incepem ziua cu vizitarea centrului vechi al orasului Istanbul, Sultanahmet: Hipodromul, Moscheea Albastra, Palatul Top Kapi simbolul imperiului otoman, cu o panorama superba asupra stramtorii Bosfor, Aya Sophia – vechea bazilica bizantina si optional Basilica Cisterna. Dupa-masa program liber in Marele Bazar din Istanbul, cunoscut pentru bijuterii, ceramica pictata manual, covoare, broderii si magazinele de vechituri. Cazare in Istanbul la hotel 3*.

 

Ziua 3. Mic dejun. Continuam vizita in Istanbul cu Moscheea Suleyman, cel mai inalt punct al orasului.  Optional excursie cu vaporul pe Bosfor. Ne deplasam pe malul asiatic pana la podul Fatih, al doilea pod magnific al stramtorii si revenim pe tarmul european admirand panorama superba a celor doua maluri. Se viziteaza Bazarul Egiptean, cunoscut ca Bazarul de Condimente. Program liber. Seara cazare in Istanbul la hotel 3*.

 

Ziua 4. Mic dejun. Se viziteaza Palatului Dolmabahce, apoi timp liber pentru ultimele cumparaturi. La ora 15:00 deplasase spre aeroport. Decolare din Istanbul la ora 18:45, aterizare in Cluj-Napoca la ora 20:25.

 

Tarif: 395 euro/persoana

Tarif early booking: 375 euro/persoana

 

Supliment camera single: + 45 euro

Reducere copil sub 12 ani: - 35 euro (valabila in cazul cazarii cu 2 adulti in camera)

Reducere al 3-lea adult in camera:  - 15 euro

Grup minim: 20 persoane

 

 

Compania aeriana: TURKISH AIRLINES

Orar de zbor: Cluj-Napoca 21:20 - Istanbul 22:55; Istanbul 18:45 - Cluj-Napoca 20:25

 

Tariful include: avion Cluj-Napoca – Istanbul – Cluj-Napoca, taxe aeroport* si catering, bagaj de cala de 25 kg, transfer aeroport - hotel - aeroport, 3 nopti cazare cu mic dejun la hotel Fuar 3* sau similar in Istanbul (aproape de centrul istoric), tur de oras Istanbul, asistenta turistica in limba romana pe toata perioada excursiei, ghid local in ziua a doua.

 

*mentiune: in cazul in care compania aeriana modifica taxele de aeroport tariful poate suferi mici modificari.

 

Tariful nu include: intrarile la obiectivele turistice (Palatul Dolmabahce ~10 EUR, Topkapi ~10 EUR, Aya Sophia ~10 EUR, Basilica Cisterna ~3 EUR), excursia cu vaporul pe Bosfor ~ 7 EUR, transport local cu tramvaiul ~10 EUR, asigurare medicala si storno.

 

Conditii de plata:

-          50 % avans la inscriere

-          diferenta cu 4 saptamani inainte de plecare

 

ATENTIE! Verificati documentele necesare calatoriei inainte de plecare - pasaport valabil  min. 6 luni de la data sosirii in tara ! Persoanele care detin alt tip de pasaport decat cel turistic (pasaport diplomatic, pasaport emis de catre alt stat decat Romania, etc) sunt rugate sa se intereseze in ce conditii pot calatori cu pasaportul.

 

 

 

 
 
agentie de turism oradea  | 2010
powered by EMERiGOS
web design oradea