Home Despre noi Oferte speciale Contact
 

Protectia datelor cu caracter personal

Notificarea transmisa de SC Alegros Tours SRL cu nr.7757, a fost inregistrata la Autoritatea Nationala de supraveghere a prelucrarii datelor cu caracter personal sub numarul 25143/2007.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice S.C. ALEGROS TOURS SRL, cu sediul in ORADEA , STR.VASILE ALECSANDRI NR.2 judetul BIHOR, reprezentata prin LACATUS ALEXANDRU in calitate de Director are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. Scopul colectarii datelor este: promovarea de servicii si produse adresate direct clientilor persoane fizice si promovarii ofertelor prin mijloace de marketing direct.

Sunteti obligat(a) sa furnizati datele, acestea fiind necesare procesarii solicitarii Dumneavoastra. Refuzul dvs. determina imposibilitatea concretizarii serviciului solicitat.

Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt comunicate

numai destinatarului :Administratia si Serviciul Marketing al SC ALEGROS TOURS SRL.

Doriti sa primiti informatii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de ALEGROS TOURS SRL?

Da Nu

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor , dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor(*).Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la sediul agentiei de turism ALEGROS TOURS din str.Vasile Alecsandri nr.2,Oradea, tel./fax: 0259/467.881, 0359/425.711, e-mail: alegros.tours@rdslink.ro

De asemenea , va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei.

Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

 

Nota(*) orice persoana are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc. Acest drept de opozitie poate fi exclus pentru anumite prelucrari prevazute de lege (de ex.: prelucrari efectuate de serviciile financiare si fiscale, de politie, justitie, securitate sociala). Prin urmare, aceasta mentiune nu poate figura daca prelucrarea are un caracter obligatoriu; orice persoana are, de asemenea, dreptul de a se opune, in mod gratuit si fara nici o justificare, la prelucrarile datelor sale personale in scopuri de marketing direct.

 
 
agentie de turism oradea  | 2010
powered by EMERiGOS
web design oradea