Home Despre noi Oferte speciale Contact
 

Minivacante

Praga - bratislava

Praga - bratislava

“Praga - orasul mistic , orasul imparatului Rudolph al-II-lea, orasul muzicii si al artei - o opera artistica magica care a dainuit secolelor...”

 

 

Budapesta - Praga - Bratislava

Circuit autocar, 3 CAPITALE DE SF MARIA

 

Transport autocar, plecare in data de 15.08.2019

 

Ziua 1: 15.08.2019 . Plecare  la ora 06:00 din  CLUJ-NAPOCA  pe traseul Cluj- Napoca – Oradea - Budapesta . Dupa ce sosim in orasul de pe malul Dunarii, incepem in tur panoramic cu autocarul, oprim in Piata Eroilor, scurta plimbare prin Parcul Orasului si curtea Castelului Vajdahunyad. De aici, trecem pe celebrul bulevard Andrassy spre Podul cu Lanturi si urcam spre Ceatea Buda, facem un tur pietonal la cele mai importante obiective Bastionul Pescarilor, Biserica Sf. Mathis, Palatul Regal. Timp liber, optional, croaziera pe Dunare.                                     Cazare in Budapesta.

 

Ziua 2:16.08.2019. Mic-dejun.Pornim spre Praga, Orasul de Aur, unde ajungem dupa-masa. Se viziteaza Orasul Vechi, incepand cu Rudolfinum-cladirea Filarmonicii, Monumentul Jan Hus, Biserica Tyn, Vechea Primarie cu Ceasul Astronomic - unde vom asista la procesiuneacelor 12 apostoli, Turnul Pulberariei si frumoasa cladire a Casei Municipale.        Cazare in Praga.

 

Ziua 3: 17.08.2019  Mic dejun. Dupa micul dejun, pornim spre zona Castelului Praga – cel mai mare complex medieval din Europa  si ne incepem turul cu  Palatul Cernin, Manastirea Loreta, Palatul Schwarzenberg. Ajungem apoi la cele mai importante atractii ale complexului Castelului - Palatul Regal cu garzile regale, curtile palatului si impresionanta bijuterie a arhitecturii gotice - Catedrala Sf Vitus.

Dupa ce am vizitat Castelul, coboram pe celebra strada Nerudova si vedem cea mai impunatoare constructie baroca a Pragai - Catedrala Sf.Nicolae si ajungem la Podul Carol. Timp liber. Dupa-masa, facem o scurta plimbare prin Orasul Nou, unde vom vedea numeroasele  palate si magazine aflate in Piata Wenceslass.

Optional, se poate vizita in interior Vechiul Palat Regal, Catedrala Sf Vitus, Biserica Sf. Gheorghe si Straduta Aurarilor -  aproximativ 12 euro/persona. 
Optional, croaziera pe Vltava - aprox 12 euro/pers (cca 45 de minute)

                                                                                     Seara cazare la acelasi hotel in Praga.

Ziua 4: 18.08.2019 Mic dejun. Ne luam ramas bun de la “Orasul de Aur” si ne indreptam spre Bratislava unde vom face o scurta oprire. Se viziteaza Castelul Bratislava, apoi coboram spre Catedrala Sf Martin, de unde urmam drumul Incoronarii pana in Centru Istoric, unde vom vedea Poarta Mihail, cea mai ingusta casa din lume, Vechea Primarie si, nu in ultimul rand, haioasele statui pentru care este recunoscuta Bratislava. Timp liber pentru masa, dupa care pornim spre casa.

Sosire in Romania in cursul noptii, in functie de trafic, formalitatiile vamale si respectarea itinerariului !  

 

TARIF

Tarifele sunt exprimate in euro/persoana cazata in DBL

Data de Plecare:15.08.2019

 

Tarif: 199 Euro/pers.

 

Supliment single: 50 euro
Reducere copil <12 ani cazat in camera cu 2 adulti: 20
Reducere a 3-a persoana in camera: 10 euro

 

Tariful Include :

v  Transport cu autocar clasificat internaţional de 3*

v  1 noapte cazare cu mic dejun  la hotel de 3* in Budapesta

v  2 nopti cazare cu mic-dejun la hotel de 3* in  Praga

v  Ghid insotitor

 

Tariful nu include :

v  Intrari la obiectivele turistice mentionate din program

v  Asigurarea medicală – recomandata

v  Cheltuieli personale

 

Tariful a fost calculat pentru un grup de minim 40 de persoane, in cazul in care nu se aduna acest numar, se ofera variante alternative!

Conditii de plata Early Booking: 30% avans la inscriere si diferenta pana in 31 Martie 2019.

Conditii de plata Tarif Standard: 30% avans la inscriere si diferenta cu 40 de zile inainte de plecare.

 

Agentia isi rezerva dreptul de a modifica continutul acestui  program in cazul in care acest lucru este necesar!

 

 

 

 
 
agentie de turism oradea  | 2010
powered by EMERiGOS
web design oradea