Home Despre noi Oferte speciale Contact
 

Minivacante

Rusalii la Praga

Rusalii la Praga

“Praga - orasul mistic , orasul imparatului Rudolph al-II-lea, orasul muzicii si al artei - o opera artistica magica care a dainuit secolelor...”

 

 

RUSALII LA PRAGA

 

Tarif: 175 euro/persoana

 

6 – 8 iunie 2020

Ziua 1. Plecare din Cluj-Napoca dimineata la ora 6:00, din Oradea la ora 8:30, cu opriri din 3 in 3 ore (in cazuri exceptionale la 4 ore) pentru o durata de 15 respectiv 30 de minute. Se tranziteaza Ungaria si ajungem in Slovacia, unde vizitam centrul capitalei slovace Bratislava (posibilitate de masa). Seara sosire in Cehia, cazare in Praga la hotel 3*.

 

Ziua 2. Mic dejun. Incepem turul de oras cu vizitarea Castelului - cel mai mare complex medieval din Europa - a Catedralei Sf. Vitus, Palatului Regal, dupa care plimbare pe Ulita de Aur, cea mai ingusta strada din Praga, cu cele mai mici case. Pasii ne duc apoi spre Podul Carol si Piata Vechii Primarii cu celebrul Ceas Astronomic. Seara program liber in centrul orasului. Cazare in Praga la hotel 3*.

 

Ziua 3. Mic dejun. Vizitarea Orasului Nou, din sec. XIX–XX:  Piata Sf. Vaclav cu palatele si pasajele frumos decorate si Gara Centrala construita in stil art nouveau. In jurul orei 11:00 ne luam ramas bun de la „orasul celor o suta de turnuri”,  tranzitam Slovacia si in jurul orei 17:00 ne oprim in Ungaria pentru un popas (optional servirea mesei). In cursul noptii sosire in Oradea/ Cluj-Napoca.

 

Tarif: 200 euro/persoana

Tarif early booking: 175 euro/persoana

*in camera dubla sau tripla

 

Grup minim 40 de persoane

Pentru grup 30-39 persoane: supliment 10 euro/persoana

 

Supliment single: 40 euro/persoana

 

Tariful include: transport cu autocar modern, 2 nopti cazare cu mic dejun in Praga la hotel tip A&O (corespunde categoriei 3*), tur de oras Praga, vizitarea orasului Bratislava, asistenta turistica.

 

Tariful nu include: intrarile la obiectivele turistice (aproximativ 15 euro), programele optionale, asigurare medicala (36 RON) si asigurare travel (74 RON).

 

Conditii de plata:

-         30 % avans la inscriere

-         rest de plata cu 4 saptamani inainte de plecare

 

Conditii de renuntare:

-         In cazul in care turistul/calatorul renunta (indiferent de motiv)  la pachetul de servicii de calatorie care face obiectul prezentului contract, el datoreaza Organizatorului penalizari dupa cum urmeaza:

-            a) 30 % din preţul pachetului de servicii, daca renuntarea se face cu mai mult de 30 zile calendaristice inainte de data plecarii;

-            b) 60 % din preţul pachetului de servicii, daca renuntarea se face in intervalul 16 – 30 de zile calendaristice inainte de data plecarii;

 

-            c) 100 % din preţul pachetului de servicii, daca renuntarea se face intr-un interval mai mic de 16 zile calendaristice inainte de plecare sau prin neprezentarea la program.

 

 
 
agentie de turism oradea  | 2010
powered by EMERiGOS
web design oradea