Home Despre noi Oferte speciale Contact
 

Oferte Speciale

CROAZIERE

CROAZIERE

Pregatiti-va sa porniti intr-o experienta unica pentru a descoperi luxul modern al unor orase in continua dezvoltare tehnologica si urbanistica, minunile naturii specifice zonei dar si mostenirea culturala a unor meleaguri, pana nu de mult mici satuce pescaresti

 

 

5 MINUNI ALE MEDITERANEI

 

Barcelona – pe mare – Napoli – Roma – Livorno (Pisa/Florenta) – Villefranche (Monaco/Nisa) – Sete (Montpellier) – Barcelona

 

î  Ziua 1.  BARCELONA

Intalnire la Aeroportul International Otopeni Bucuresti cu reprezentantul agentiei (insotitorul de grup) pentru formalitatile de check-in si imbarcare cu aproximativ 2 ore inainte de decolare. Se decoleaza de pe Aeroportul International Henry Coanda – Otopeni la ora 08:30  (urmeaza sa fie reconfirmata).

Se aterizeaza pe Aeroportul International din Barcelona – El Prat, de unde se realizeaza transferul in port. Se vor realiza formalitatile de check-in si imbarcare. Odata ajunsi la bordul vasului de croaziera Sovereign veti fi insotiti la cabinele dumneavoastra de catre un membru al staff-ului. Vasul Sovereign va parasi portul din Barcelona la ora 18.00.

 

î  Ziua 2.  DISTRACTIE PE MARE 

Cea de-a doua a zi de vacanta va fi dedicata in totalitate distractiei pe mare. In aceasta zi calatorii se pot bucura din plin de toate facilitati si serviciile All Inclusive de care dispune vasul Sovereign. Vor putea inota in piscina, relaxa in jacuzzi, savura un cocktail delicios la barul de la piscina, distra la sala de jocuri sau vor putea practica multe alte activitati ideale pentru vacanta (catarare, spa, sauna, shopping in duty free, masaj)

 

î  Ziua 3.  NAPOLI

In ziua a treia vom debarca la Napoli pe la 9 de dimineata, avand cca 10 ore la dispozitie pentru a-i descoperi frumusetile.

Vizita la Napoli (apox 36 euro/adt)

Sorrento si Coasta Amalfitana (aprox 53 euro/adt)

Pompei si Vezuviu (aprox 84 euro/adt)

Insula Capri (aprox 93 euro/adt)

Relaxare in Ischia (aprox 83 euro/adt)

Muntele Vezuviu cu 4x4 ( aprox 127 euro/adt)

 

î  Ziua 4. ROMA

La ora 08:00 vasul Sovereign se va afla in portul din Roma. Va propunem urmatoarele variante de petrecere a timpului liber:

Roma eterna si imperiala (aprox 65 euro/adt)

Best of ,,Roma lui Traian,, (aprox 106 euro/adt)

Castelul Gandolfo si Basilica Sf Petru (aprox 150 euro/adt)

O experienta culinara (70 euro/adt)

Roma tur complet (95 euro/adt)

Roma pe cont propriu (28 euro/adt) include doar transferul din port catre un punct central si retur.

 

î  Ziua 5.  LIVORNO (Florenta/Pisa)

In ziua a cincea, vasul va acosta in portul La Spezia. Program liber pana la ora 20:00. Va propunem urmatoarele excursii optionale:

Vizita in Pisa ( aprox 58 euro/adt)

Turul orasului Florenta (aprox 69 euro/adt)

Pisa si vinurile Toscanei (aprox 62 euro/adt)

Florenta si Pisa (89 euro/adt)

Cinqueterre si Portovenere (81 euro/adt)

 

î  Ziua 6.  VILLEFRANCHE (Nisa/Monaco)

In cea de-a sasea zi, vom parasi frumoasa peninsula Italica pentru a descoperi noi taramuri pline de culoare si stralucire. Vasul va acosta in portul Villefranche la ora 08:00 si veti avea la dispozitie timp liber pana la ora 17:00 pentru a vizita Monaco/Montecarlo sau Nisa – doua dintre emblemele cele mai de seama ale luxului.

Pentru a vedea cat mai multe obiective va recomandam urmatoarele excursii optionale:

 

Vizita in Nisa (aprox 41 euro/adt)

 

Degustare de vinuri Nisa si Eze (aprox 72 euro/pers)

Vizita acvariului din Monaco (aprox 68 euro/adt)

Monaco/Montecarlo (aprox 58 euro/adt)

Nisa/Monaco/Montecarlo (aprox 68 euro/adt)

 

î  Ziua 7.  SETE (Carcassonne/Montpellier)

Sete, cunoscut si ca Cette pana in 1928, este un port din sudul Frantei, cu o puternica identitate culturala, cu o traditie, o bucatarie si un dialect aparte. Din Sete se pot vizita:

Orasul medieval (aprox 47 euro/adt)

Vizita in Montpelier si degustare de vin (aprox 75 euro/adt)

Vizita in Carcassonne (aprox 45 euro/adt)

Transfer la plaja in Sete (aprox 25 euro/adt)

 

î  Ziua 8.  BARCELONA 

In ziua debarcarii, veti avea prioritate la coborare. Ora efectuarii check-out-ului si a debarcarii, va fi furnizata de insotitorul de grup.

 

Trebuie să vezi

 

Napoli este cel mai mare oras din Italia de sud si al treilea ca marime din tara. Este un oras care fascineaza prin numeroasele atractii turistice. Fiecare monument are o istorie interesanta, impresionand anual mii de turisti. Una dintre cele mai cunoscute zicale despre Napoli este Vedi Napoli, e poi muori!

 

Roma este cel mai mare si mai important oras al Italiei, un centru economic si cultural, un oras impanzit de monumente istorice lasate de trecerea vremii si care are de oferit cate ceva pentru toate gusturile.

Orasul Etern, Orasul celor Sapte Coline, La Dolce Vita, toate aceste sintagme te duc cu gandul la un singur oras: Roma - un centru cultural, religios si de putere pe parcursul a milenii intregi

 

Livorno este al treilea port ca marime de pe coasta de vest a Italiei, o importanta zona a provinciei Toscana.

Bucataria locala este tipic mediteraneana, formata dintr-un melanj de preparate pe baza de peste si fructe de mare si meniuri usoare, vegetale, bazate pe rosii, verdeturi si masline.

Din Livorno puteti porni in descoperirea minunantelor zone din apropiere, precum Pisa, Florenta si Cinque Terre.

Florenta abunda de palate vechi, domuri ondulate, biserici splendide pline de opere de arta de cea mai inalta clasa si galerii de arta cunoscute in toata lumea, cum ar fi Galeriile Uffizi.

 

Cunoscuta in special pentru turnul inclinat, Pisa a fost una dintre cele mai celebre republici maritime ale Evului Mediu, ce pastreaza inca vestigii monumentale ale acelei ere.  Puteti sa va plimbati de-a lungul raului Arno sau sa vizitati unul dintre muzeele interesante, pe care le oferta orasul.

 

In regiunea Liguria, se regasesc cele 5 sate construite in stanca, deasupra apei, cu un farmec aparte, cunoscute drept Cinque Terre. Aflat in Patrimoniul Mondial UNESCO, faimosul parc Cinque Terre, este un must see.

 

Coasta de Azur este sinonima cu eleganta si “high life” inca de mai bine de un secol. Este un teren de joaca pentru cei bogati, in special cand calatoresc in locuri stilate, precum Nice, Cannes, Str Tropez si, desigur, epicentrul extravagantei: Monte Carlo.

 

Sete cunoscut si ca orasul lui Paul Vallery este un oras plin de farmec, in care se pot vizita printre altele: Muzeul dedicat poetului, portul vechi, Muzeul de Arte Modeste (arta naiva) dar se pot degusta si fructele de mare, foarte proaspete aici.

 

Barcelona, este orasul port de imbarcare si debarcare al incursiunii noastre, motiv pentru care nu se va vizita.

 
 
agentie de turism oradea  | 2010
powered by EMERiGOS
web design oradea