Home Despre noi Oferte speciale Contact
 

Oferte Speciale

VIENA-autocar 1 zi-

VIENA-autocar 1 zi-

Capitala Austriei este un important centru cultural al Europei vizitat anual de milioane de turisti din toate continentele. Este pentru muzica ceea ce Roma si Florenta au insemnat pentru pictura, sculptura si arhitectura. De numele orasului sunt legate clasicismul vienez: Haydn, Beethoven, Mozart; imperiul dinastiei Strauss; Viena este faimoasa pentru restaurantele si cafenelele a caror finete o intalnim rar in alte locuri. Prima cafenea s-a deschis aici inca din 1685, la inceput ca loc de degustare a faimoasei bauturi turcesti;Admirand palatele (nici o alta capitala a lumii nu are atatea), monumentele, vizitand cele mai importante muzee, colindand stradutele romantice din centrul orasului, ascultand muzica ce se revarsa pretutindeni, vei reusi sa uiti de stresul cotidian, sa te intorci in timp si mai ales, sa te identifici cu ceea ce a avut mai frumos lumea de altadata: acea atmosfera idilica, specific vieneza, care inca s-a mai pastrat.

 

 

VIENA

- excursie de 1 zi cu  autocar –

Plecari:in 18.07.2020

 

         Dimineata ,la ora 03,30 plecarea din Oradea de  la parcarea din Centul Civic. Plecarea pe traseul :Bors-Szolnok-Budapesta-Viena;(500 km)

     La intrarea in Austria vom facem un popas de 1 ora la outleturile Pandorf , aflate la 30 km  distanta de capitala vieneza. La Pandorf sunt reduceri tot timpul anului, fiind prezente toate marcile cunoscute, de la cele sportive pana la cele de lux.

 

       Viena este cu siguranta una dintre cele mai populare si mai atragatoare destinatii turistice din lume datorita bogatei oferte de obiective artistice si culturale, numarului mare de locuri istorice si atmosferei civilizate si primitoare.

 

        Viena … spre Ring. Tur panoramic pe Ring Strasse, in care vom vedea:Palatul Hoffburg, Clădirea Parlamentului, Primăria, Teatrul de Stat, Universitatea, Catedrala Sf.Stefan, Opera,...

  La ora 16,oo ne imbarcam in autocar si pornim spre casa,Sosirea in Oradea va fi seara tarziu in functie de trafic                                                                                     

          Pret: 60 Euro/pers.

       

PRETUL INCLUDE:

● transport cu autocar  .

●  asistenta turistica

*        Pretul nu include 

 

-biletele de intrare pentru vizitarea obiectivelor turistice (muzee, aşezăminte de cult etc.) 

                                                                          

 
 
agentie de turism oradea  | 2010
powered by EMERiGOS
web design oradea