Home Despre noi Oferte speciale Contact
 

Minivacante

ISTANBUL city break

ISTANBUL city break

Istanbul este singurul oraș din lume care se întinde pe două continente, Europa și Asia.Un oras pe care nu poti sa nu-l iubesti, care te fascineaza de la bun inceput. Un oras intesat de mii de stradute inguste, de mii de magazine de tot felul, de milioane de oameni. La fiecare colt intalnesti palate, moschei, biserici, manastiri, monumente, ziduri si ruine reprezentand dominarea Romana,Bizantina si Otomana. Totusi el nu este un oras care traieste in trecut. Este vibrant si modern.Bazare si supermarketuri ultra moderne,vanzatori la coltul strazii si brokeri ,cladiri ce stau sa se darame si zgarie-nori, vehicule cu tractiune animala si somptouase limuzine coexista dand orasului un look diversificat.

 

 

 

 - PLECARE DIN CLUJ NAPOCA -

Magia orasului de pe doua continente
ISTANBUL

-CIRCUIT AUTOCAR 5 ZILE-

Program

Ziua 1: Plecare din Cluj catre Istanbul in jurul orei 16:00. Traversarea Bulgariei pe parcursul noptii, sosire in Turcia a doua zi.

Ziua 2: Inainte de a sosi in Istanbul,facem o scurta oprire in Edirne, pentru a vedea impresionanta moschee Selimye,construita la cerinta Sultanului Selim al II-lea.  Sosire in Istanbul, cazare la hotel Grand Unal sau similar.  Dupa cazare la hotel si o scurta pauza vom continua ziua cu  superba Croaziera pe Bosfor, care va da ocazia sa vizitati atat malul european, cat si cel asiatic al Istanbulului,  Cornul de Aur, palatele sultanilor reformatori, celebrele poduri, Fortareata Europei etc.(aprox. 2 ore).Timp liber pentru plimbare si cumparaturi in Bazarul  Egiptean  de mirodenii. Seara, cazare.

Ziua 3: Mic dejun, dupa care incepem vizita la  Moscheea Suleyman, una dintre cele mai impozante constructii de acest tip. Urmeaza Zona Taksim ,renumită pentru tramvaiul roșu, care adună nostalgic călătorii de pe artera Istiklal Caddes. Timp liber pentru plimbarea, cumparaturi si masa. Dupa- masa ne indreptam catre Marele Bazar, faimos pentru multitudinea si diversitatea magazinelor. Timp liber pentru shopping, si vizita.
Seara, cazare la acelasi hotel.

Ziua 4: Dupa micul dejun, tur pietonal de oras cu vizitarea celor mai importante obiective turistice ale “orasului de pe doua continente”, ce amintesc de grandoarea Imperiului Bizantin si mai tarziu a celui Otoman : Hagia Sophia,  Palatul Dolmabahçe. Palatul Dolmabahce e cea mai mare și mai luxoasă reședință din Turcia: 15.000 de metri pătrați construiți, 285 de camere, fără a socoti băile, holurile și anexele. În palat se întâlnește opulența orientală a celor șase sultani care l-au locuit (ultimii conducători ai Imperiului Otoman) cu rafinamentul occidental. Dupa amiaza,  timp liber. Seara participam la Seara Turceasca.

Ziua 5: Mic-dejun.Pornim spre. Casa, sosire in tara in functie de trafic si de formalitatile vamale.

Tarif:180 Euro/pers

Date de plecare: 14.10.2020, 27.11.2020

Tariful include: 

  • Transport cu autocar clasificat international de 3*
  • 3 nopti cazare la hotel 3* cu mic dejun
  • Ghid insotitor

Tariful nu include: 

  • Asigurarea medicala si storno
  • Excursiile optionale: Croaziera pe Bosfor: 15 euro/persoana - grup minim 35 persoane, pentru un grup mai mic tariful se recalculeaza.
  • Intrarile la obiective turistie: Agia Sofia 15 euro/persoana, Dolmabahçe 25 euro/persoana;
  • Seara turceasca:40 Euro/pers pt. Min 35 pers..
  • Cheltuieli personale si extra-servicii

 

Suplimente :
Supliment camera SGL: 50 euro

 

 

Note:-Acte necesare : pasaport valabil minim 6 luni de la data intoarcerii in Romania

  

Oferta este valabila pentru un grup minim de 35 de persoane.
Pentru un numar mai mic  de  participanti  pretul  se  recalculeaza  sau circuitul se  reprogrameaza.  De  asemenea,  in  cazul  unui  grup  mai  mic, agentia isi rezerva dreptul de a schimba mijlocul de transport sau hotelurile, cu informarea prealabila a turistilor inscrisi. Agentia organizatoare (Tour Operatorul) poate anula excursia in cazul nerealizarii numarului minim de turisti si are obligatia de a instiinta turistul cu cel putin 15 zile inainte de data plecarii.

 

 

 ‼️ANULARE GRATUITA A EXCURSIEI , cu returnarea integrala a contravalorii excursiei, DACA:
🔴pana la data de  07.10.2020 pentru intrarile in Turcia se va solicita test COVID
🔴pana la data de 07.10.2020 se vor impune restrictii de carantina in Romania, Bulgaria sau Turcia
🔴plecarile din tara nu vor fi sigure, atat pentru tara de destinatie, cat si pentru tara de tranzit


-alte motive decat cele mai sus mentionate intra la conditiile de anulare conform contract cu turistul.

 

 

 

 
 
agentie de turism oradea  | 2010
powered by EMERiGOS
web design oradea