Home Despre noi Oferte speciale Contact
 

Asigurari

Călătoriile în străinătate nu sunt întotdeauna ferite de riscul îmbolnăvirii sau de cel al suferirii unor accidente care afectează starea sănătăţii. Condiţiile climatice, de mediu, prezenţa unor boli sau epidemii, a unor medii alergogene pot influenţa orice persoană, chiar dacă starea sănătăţii la plecarea din România este bună. Asigurarea de călătorie care include şi acoperirea costurilor medicale în caz de îmbolnăvire, accident sau deces este cea mai bună protecţie pentru astfel de situaţii, care nu se încadrează la categoria urgenţe şi nu sunt reglementate de acordurile pe baza de reciprocitate incheiate de Romania. Acordurile se referă, la acordarea asistenţei medicale în situaţii de urgenţă, deci sunt limitate numai la acele situaţii care pot fi încadrate ca urgenţe medicale.

 

INFORMATII DESPRE ASIGURATOR:

  • Denumirea asiguratorului: AWP P & C S.A, Filiala pentru Austria
  • Adresa: Pottendorfer Straße 23-25, 1120 Viena,
    Tel.: +43 1 525 03-7, Fax: +43 1 525 03-999
  • Codul de identificare fiscala: ATU 15366609
  • Autoritatea de supraveghere: Autorité de contrôle prudentiel (ACP), 61, rue Taitbout, 75436 Paris Cedex 09
  • Cod operator de date cu caracter personal nr. 0465798

 

DATE DE CONTACT:

Mondial Assistance Romania

Floreasca Business Park,
Șos. Pipera, nr. 43, Floreasca Business Park, Clădirea A,Parter, Sector 2, București 
Telefon: 0040 21 312 22 36; 0040 21 312 22 38; 0040 21 303 19 41
E-mail: office.ro@mondial-assistance.at, Website: www.mondial-assistance.ro
Centrala de urgenţă: +40-21/312.22.37 Fax: +43 1 525 03 888 sau pe e-mail la assistance.at@mondial-assistance.at.

 

Agentia de Turism ALEGROS TOURS in colaborare cu societatea de asigurari Mondial Assistance, poate incheia urmatoarele tipuri de asigurari : Pachet LONG TRIP**, Pachet MULTITRIP, Pachet CLASIC, Pachet PREMIUM, Pachet WINTER SPORTS, Pachet STORNO, Pachet TRAVEL*, Pachet AUTO ASISTENŢĂ, Pachet BULGARIA.

CONDIŢII GENERALE DE ASIGURARE SI DETALIEREA SERVICIILOR

Mondial Assistance Asigurari de calatorie.pdf

 

Pachet
LONG TRIP**
PRODUS NOU!
DE RETINUT : VARSTA MAXIMA 70 DE ANI! Pachetul include următoarele servicii: costuri de spitalizare, costuri suplimentare, asigurarea bagajelor de călătorie, accident, asigurarea de răspundere civilă privată pentru călătorii.
Pachet MULTITRIP Pachetul include următoarele servicii: costuri de spitalizare, accident, asigurarea bagajelor de călătorie, costuri privind calatoria de intoarcere cu regim special, repetarea calatoriei, auto asistenta, storno, intreruperea calatoriei, sosirea cu intarziere, asigurarea de raspundere civila privata pentru calatorii.
 Pachet CLASIC  Pachetul include următoarele servicii: costuri de spitalizare, costuri suplimentare, asigurarea bagajelor de călătorie, accident şi asigurarea de răspundere civilă privată.
Pachet PREMIUM Pachetul include următoarele servicii: întreruperea călătoriei, costuri de spitalizare, costuri suplimentare, sosirea cu întârziere la locul unde se efectuează concediul, asigurarea bagajelor de de călătorie, accident şi asigurarea de răspundere civilă privată. 
Pachet WINTER SPORTS Pachetul include următoarele servicii: întreruperea călătoriei, costuri de spitalizare, costuri suplimentare, sosirea cu întârziere la locul unde se efectuează concediul, asigurarea bagajelor de de călătorie, accident şi asigurarea de răspundere civilă privată şi asigurarea de ski.
Pachet STORNO Pachetul include următoarele servicii: asigurarea costurilor de stornare şi întreruperea călătoriei. 
Pachet TRAVEL* Pachetul include următoarele servicii: asigurarea costurilor de stornare, costuri de spitalizare şi accident. 
Pachet AUTO ASISTENŢĂ Pachetul include următoarele servicii în caz de accident, pană sau furtul autovehicului: reparaţie la faţa locului sau transportul la cel mai apropiat service, transportul acasă al persoanelor şi autoturismului/continuarea călătoriei sau înnoptarea la hotel sau autoturism de înlocuire. 
Pachet BULGARIA FOARTE IMPORTANT! Produsele BULGARIA CLASIC şi BULGARIA PREMIUM sunt valabile numai pentru pachetele turistice cu destinaţiaBULGARIA.
*Produsul include atât servicii storno, cât şi servicii medicale.
**PRODUSE NOI
 
 
agentie de turism oradea  | 2010
powered by EMERiGOS
web design oradea