Home Despre noi Oferte speciale Contact
 

Franta

circuite-autocar-2023 - Franta

Franţa, oficial Republica Franceza este o ţară situată în Europa de Vest (Franta Metropolitana), care cuprinde şi diverse insule şi teritorii situate în alte părţi ale planetei.Marginita la nord de Canalul Englezesc, la nord-est de Belgia si Luxembourg, la est de Germania, Elvetia si Italia, la sud de Marea Mediterana, la sud-est de Spania si Andorra, iar la vest de Oceanul Atlantic, Franta este cea mai mare tara a Europei de Vest .
Religia:Franta este un stat laic, care accepta toate confesiunile religioase.
Moneda: oficiala este EUR.
Limbă oficială este franceza.
Situată în inima Europei de Vest, ca destinaţie turistică, Franta are una dintre cele mai bogate moşteniri istorice din lume. In Franta se pot vizita muzee de artă, muzee de ştiinţă, precum şi muzee de istorie, parcuri de distracţii, gradini etc.
Tara detine si un număr mare de plaje– plajele de la Cannes fiind foarte cunoscute turistilor.
Franta este si o destinatie ideala pentru schiorii avansati , pentru iubitorii de snowboard si drumetii de iarna. Ea detine domenii schiabile: Alpii si Pirineii. Partiile regiunilor de schi sunt intotdeauna conectate prin skibus gratuit pentru posesorii skipass.
Parisul, capitala Frantei , un oras pentru boemi , indragostiti si fani ai marilor case de moda, detine monumente si obiectivele turistice cunoscute in toata lumea si care au ajuns adevarate simboluri recunoscute de oricine.Cea mai renumita atracţie turistică, Turnul Eiffel reprezinta unul dintre "Cele şapte minuni ale lumii". Numit si "Orasul Luminilor", ca tribut adus geniilor intelectuale, dar si datorita frumusetii arhitecturale inegalabile , Parisul surprinde.
Parcul de distractii DISNEYLAND RESORT va introduce intr-o lume de basm.Personajele din desenele animate, create de Walt Disney (Mickey Mouse, Alba ca zapada, Bambi, Pluto, Donalt Duck, Robinson Crusoe si piratii din Caraibe, Chip & Dale) va intampina si va invita va vizitati principalele atractii destinate atat adultilor cat si copiilor.

 
 
agentie de turism oradea  | 2010
powered by EMERiGOS
web design oradea