Home Despre noi Oferte speciale Contact
 

Austria

circuite-autocar-2024 - Austria

Austria(germană: Österreich, oficial Republica Austria), este o țară fără ieșire la mare cu aproximativ 8.3 milioane de locuitori, situată în Europa Centrală. Se învecinează cu Germania și Republica Cehă în nord, Slovacia și Ungaria la est, Slovenia și Italia în sud, și Elveția și Liechtenstein la vest. Capitala : Viena
Limbă oficiala : limba germana
Moneda oficială: EURO
Informatii turistice: Austria este renumita prin activitatea culturala : opera, concerte, teatre, festivaluri de muzica clasica, iar viata de noapte isi gasete aici un suport bogat: magazine, cafenele, berarii, restaurante traditionale.Cele mai importane orase sunt:capitala Viena, Graz, Innsbruck, Salzburg si Linz.
Partii de calitate excelenta, versante inzapezite, servicii ireprosabile, instalatii de cablu ultramoderne, sunt doar cateva din zecile de motive pentru care Austria este destinatia preferata a schiorilor.
Viena ,capitala si cel mai mare oras al tarii , situata pe Dunare ,are numeroase monumente istorice si de arta de referinta, precum: palatele Hofburg, Obere Belvedere si Untere Belvedere, Lichtenstein si mai ales Schoenbrunn , Primaria, Parlamentul, Opera, Catedrala Sf. Stefan, case memoriale (Casa Mozart, Casa Figaro, Strauss, Schubert etc.).

 
 
agentie de turism oradea  | 2010
powered by EMERiGOS
web design oradea