Home Despre noi Oferte speciale Contact
 

Minivacante

MARAMURES

MARAMURES

Maramureşul este o destinaţie unicã, situatã în inima Europei, care a pãstrat cu mare grijã cultura, tradiţiile şi stilul de viaţã al ţãranului din vremuri trecute.

Maramures

        Sapanta,Sighetu Marmatiei,Barsana,...  

- excursie autocar  1 zi

Plecari:26 septembrie 2020

 

ora 06.00, intalnirea cu grupul in  parcarea din Centrul Civic Oradea ,imbarcarea in autocar si la 06,15 plecam din Oradea si străbatem câmpia Crisurilor – Valea Ierei si podgoria Valea lui Mihai ajungând după 99 km în municipiul Carei. Încă 36 km. si ajungem în orasul resedintă de judet Satu Mare. Din Satu Mare spre Sighetul Marmatei ,străbatem renumita zona etno - turistică Tara Oaşului (Depresiunea Oaşului), părăsind judetul Satu Mare prin Pasul Huta 587 m. altitudine. Parcurgem cca. 20 km de la intrarea în judetul Maramureş până în localitatea Săpânta.

 - ajungem la renumitul Cimitir Vesel de la Sapanta, renumit pt.crucile sale viu colorate,cu nuante umoristice si picturile naïve reprezentand scene despre viata si ocupatia oamenilor care odihnesc acolo.

-trecem prin Sighetu Marmatiei,-vechea capitala a Maramuresului istoric. mai departe spre Valea Izei ,la manastirea Barsana,- dupa care  vom porni spre casa

-seara,tarziu,in functie de traffic ajungem in Oradea

 

Pret: 175  LEI/pers ,cu autocar , min.40 pers.       

PRETUL INCLUDE:  

● transport cu autocar  .

●  asistenta turistica

*        Pretul nu include 

-biletele de intrare pentru vizitarea obiectivelor turistice (muzee, obiective turistice, etc.)

 

NOU !!! –Se accepta plata si cu VOUCHERE DE VACANTA

 

 
 
agentie de turism oradea  | 2010
powered by EMERiGOS
web design oradea