Home Despre noi Oferte speciale Contact
 

Oferte Speciale

BULGARIA

BULGARIA

Bulgaria s-a aflat de-a lungul timpului, gratie pozitiei sale geografice, la rascrucea dintre numeroase civilizatii care si-au lasat amprenta asupra tarii. Vecina cu Romania, Serbia, Grecia si Turcia, si cu iesire la Marea Neagra, Bulgaria s-a ridicat in ultimii ani ca o destinatie turistica interesanta, cu vacante la preturi accesibile, numeroase atractii turistice si cu o puternica incarcatura istorica.


BULGARIA

 

-Litoralul bulgăresc se bucură de multe staţiuni frumoase cu nisip fin şi cu hoteluri ce întrec toate aşteptările, în ceea ce priveşte arhitectura, facilităţile şi serviciile oferite.

-Bulgaria reprezintă, fără doar și poate, una dintre cele mai populare destinații de vacanță pentru români. Vecinii de la sud de Dunăre au reușit să construiască în ultimii ani un adevărat magnet pentru turiși, al cărui punct central este litoralul. Numeroasele stațiuni litorale care se întind de la Nord la Sud se remarcă prin câteva lucruri pe care în România le găsești ceva mai greu:

 

  • -Prețuri decente;

  • -Servicii all inclusive de cea mai bună calitate;

  • -Peisaje deosebit de frumoase.

Clima din Bulgaria este foarte plăcută, temperatura aerului pe timpul verii având o medie de 27 de grade Celsius iar plajele au nisip fin și intrări line în mare. Este, așadar, o alternativă perfectă pentru aglomeratul litoral românesc.

 
 
agentie de turism oradea  | 2010
powered by EMERiGOS
web design oradea