Home Despre noi Oferte speciale Contact
 

Oferte Speciale

BULGARIA SCHI 2023/2024

BULGARIA SCHI 2023/2024

Bulgaria a devenit in ultimii ani o destinatie preferata de turistii europeni, in special de catre cei din estul continentului. Statiunile montane din Bulgaria ofera conditii excelente de ski, kilometri intregi de partii de calitate si servicii la preturi incomparabile

BULGARIA  SCHI  2023/2024

 

 


Calitatea statiunilor din Bulgaria rivalizeaza cu cele din Austria, si sunt preferate de foarte multi turisti datorita raportului calitate-pret foarte bun.

În Bulgaria vă aşteaptă nu doar multe domenii schiabile, ci şi multe hoteluri atractive, cu diferite standard-uri şi nivele de preţ, diverse posibilităţi de Après-Ski în baruri sau restaurante tradiţionale şi staţiuni balneare renumite, unde vă puteţi relaxa şi reface.

Sezonul de schi în Bulgaria se deschide la început de decembrie şi se termină în mai, având o durată medie de cca. 130 de zile,

Boroveț este cea mai veche stațiune montană a Bulgariei – s-a deschis iubitorilor de schi încă din anul 1896. Este poarta de acces la numeroase pârtii de schi și snowboard de pe malul râului Musala.

Traseele traversează peisajul alpin, potecile duc spre porțiuni stâncoase și văi, iar tocmai spre nord apar caiacele și bărcile de agrement care traversează apele calme ale Iskar-ului.; aceasta este considerată pe plan local una dintre cele mai bune stațiune de schi, nu numai pentru că există posibilitatea și a practicării schiului nocturn, dar și pentru că există numeroase posibilități de distracție oferite de restaurantele și cluburile de noapte din zonă.

Caracteristici Borovel:

- Altitudinea statiunii BOROVETS: 1350 m.

-Cea mai inalta partie de schi: 2500 m.

-Lungimea totala a partiilor de schi: 40 km (totalul la 19 partii).

-Cea mai lunga partie: 5,8 km.

-Orientare versant:  nord.

-Lungimea partiilor neamenajate: 18 km.

-Sisteme pe cablu: 1 telescaun, 6 teleschiuri, 1 telecabina, cateva teleschiuri pentru copii.

 

 

Stațiunea de schi Bansko este cea mai bună stațiune de iarnă din Bulgaria, cu cele mai lungi pârtii de schi și cea mai bogată istorie culturală. Orașul Bansko este situat la poalele muntelui Pirin din sud-vestul Bulgariei, la 160 km de Sofia.

Stațiunea oferă condiții și infrastructură excelente pentru schi și snowboard. O mulțime de hoteluri de diferite standarde și prețuri ,catr va asteapta.. În ceea ce privește distracția în afara practicării de schi, stațiunea are multe baruri și restaurante tradiționale numite „mehana”‘.

Stațiunea montană Bansko reprezintă o alegere excelentă pentru vacanța ta de schi și snowboard în Bulgaria – în caz că alegi să faci așa ceva.

Caracteristici Bansko:

- Altitudinea statiunii: 925 m.

-Cea mai inalta partie de schi: 2.600 m.

-Lungimea totala a partiilor de schi: 65 km.

-Partia cea mai lunga: 7 km.

-Orientare versanti: nord

 

Stațiunea de schi Pamporovo este situată în inima muntelui Rodopi. Este cea mai însorită stațiune de munte din Bulgaria.

Pârtiile de schi din Pamporovo sunt protejate și întreținute în condiții foarte bune. Profilul blând al muntelui, cu pantele rotunjite și culmile sale, face ca Pamporovo să fie potrivit pentru începători. Dar există aici și pârtii dificile de schi pentru cei avansați. Pamporovo este una dintre cele mai cunoscute stațiuni din Europa de Sud-Est și este de asemenea cea mai însorită stațiune montană bulgară, cu 120 de zile însorite..

   Caracteristici Pamporovo:

 -Altitudinea statiunii: 1620 m.

-Cea mai inalta zona de schi: 1937 m.

-Instalatii pe cablu: 8 (5 telescaune si 3 teleschiuri) cu o capacitate totala de 8500 de pers. pe ora.

-Lungimea totala a partiilor de schi amenajate: 25 km.

-Lungimea totala a partilor de schi neamenjate : 40 km

-Cea mai lunga partie: 3,8 km.

 

 
 
agentie de turism oradea  | 2010
powered by EMERiGOS
web design oradea