Home Despre noi Oferte speciale Contact
 

Oferte Speciale

ISRAEL si IORDANIA

ISRAEL si IORDANIA

Pelerinajul se practică în toate religiile din lume, unele drumuri şi locuri de pelelerinaj devenind renumite; Pentru orice creştin a merge în pelerinaj la Ierusalim, este o datorie sfântă..

 Pelerinajul –o călătorie rituală presupunând existența unor locuri colectoare de forțe sau energii divine care pot fi mai ușor implorate aici decât în alte părți.

Pentru creștinii  principala țintă  au fost si sunt Locurile Sfinte din Palestina; în prezent, în Europa, cele mai renumite locuri de pelerinaj. sunt Aachen (Germania), Assisi (Italia), Canterbury (Marea Britanie), Częstochowa (Polonia), Fatima (Poertugalia), Lourdes (Franța), Santiago de Compostela (Spania), Roma ș.a., iar în America: Guadelupe (Mexic) ș.a. Tradiția este specifică și Budismului, astfel că în India sunt cunoscute : la Bodth Gayā (Bihar) și Varanesi (Uttar Pradesh). Locurile sfinte ale islamului sunt Mecca și Medina. În România, pelerinajele. cele mai importante sunt la Iași (de Sf. Parascheva), București (de Sf. Dimitrie Basarabov) și înjud. Constanța la grota Sf. Andrei.  Si mai recent la oelerinajele la mormantul si manastirea pr.Ardenie Boca de la Sambata

 

 

   Pelerinajul autentic este o multipla binecuvantare pentru persoane si popoare atunci cand devine raspuns la apelul-indemn: "Cautati pacea cu toti si sfintenia fara de care nimeni nu va vedea pe Dumnezeu" (Evrei 12, 14).

 
 
agentie de turism oradea  | 2010
powered by EMERiGOS
web design oradea