Home Despre noi Oferte speciale Contact
 

Oferte Speciale

Israel,Iordania
Zbor din Cluj

Israel,Iordania <br>Zbor din Cluj

Statul Israel este o ţară în Orientul Mijlociu , pe coasta estică a Marii Mediterane, fiind un punct de legătură între Africa şi Asia.
Iordania ,este o țară araba sunita din Orientul Apopiat care impreună cu Israelul împarte coasta Marii Moarte și pe cea a Golfului Akaba(Eilat) al Marii Rosii, împreună cu Saudia, Israelul și Egiptul, micul port Akaba fiind singura sa ieșire la mare.

     De îndată ce ajungi în Israel, ai sentimentul ciudat că ai pătruns într-un spaţiu al sacrului . Israelul este o destinatie turistica de peste 2000 ani. In intreaga tara veti descoperi muzee, parcuri nationale, rezervatii naturale si locuri sfinte. Israelul este plin de ruine si orase vechi. Oamenii vin in Israel pentru a atinge o parte a trecutului. Cetatea Ierusalimului, Orasul lui David , Zidul Plângerii, Gradinile Suspendate din Haifa, Muntele Sionului, Biserica Sfantului Mormant din Cartierul Crestin sunt doar cateva din atractiile turistice ale tarii.

 

   Comorile Iordaniei se numara printre cele mai frumoase locuri din Arabia, de la anticele morminte de la Nabaten , templul lui Petra, la apa sarata a Marii Moarte , de la vechile orase Jerash si Pelala - infloritoarea statiune Aquaba, asezata in nordul golfului Aquaba.

 

 Opriti-vă de la căile voastre! Priviți și întrebați de căile celor de demult,de calea cea buna și mergeți pe dânsa și veți afla odihnă sufletelor voastre.” 

 
 
agentie de turism oradea  | 2010
powered by EMERiGOS
web design oradea