Home Despre noi Oferte speciale Contact
 

Oferte Speciale

PRAGA autocar ORADEA

PRAGA autocar ORADEA

Praga - era un oras foarte vizitat de turisti ,una dintre cele mai populare destinatii turistice din Europa. Orasul situat pe malurile raului Vltava, in centru Boemiei, este unul extrem de frumos si orasul capitala al Cehiei, un centru cultural in care s-au nascut sau au trait o multitudine de artisti, scriitori, poeti, atleti, regizori de film etc. Oraşul celor 100 de turnuri“, „Praga de aur“ aflată pe meandrele râului Vltava, face să bată mai repede inima poeţilor, a pictorilor, a fotografilor. Praga este un centru cultural, administrativ, al cultelor, comerţului şi industriei Republicii Cehe şi, de 10 secole, capitala regatului şi a Republicii, ca şi sediul numeroşilor suverani şi arhiepiscopi. Istoria oraşului se confundă în multe privinţe cu cea a statului ceh.

 

Atmosfera de CRACIUN LA PRAGA

 

 

Autocar 3 zile din Cluj Napoca si ORADEA

 

 

 

1 – 3 decembrie 2022; 16 - 18 decembrie 2022

 

Ziua 1. Plecare din Cluj-Napoca dimineata la ora 6:00, din Oradea la ora 8:30. Se tranziteaza Ungaria si ajungem in Slovacia, unde vizitam centrul capitalei slovace Bratislava, posibilitate de masa. Pe traseu se vor face opriri scurte (pauze de cca.15-20 min.) Seara sosire in Cehia, cazare in Praga la hotel 3*.

 

Ziua 2. Mic dejun. Incepem turul de oras cu vizitarea Castelului - cel mai mare complex medieval din Europa - a Catedralei Sf. Vitus, Palatului Regal, dupa care plimbare pe Ulita de Aur, cea mai ingusta strada din Praga, cu cele mai mici case. Pasii ne duc apoi spre Podul Carol si Piata Vechii Primarii cu celebrul Ceas Astronomic. Seara program liber in Piata de Craciun din centrul orasului. Cazare in Praga la hotel 3*.

 

Ziua 3. Mic dejun. Vizitarea Orasului Nou, din sec. XIX–XX:  Piata Sf. Vaclav cu palatele si pasajele frumos decorate si Gara Centrala construita in stil art nouveau. In jurul orei 11:00 ne luam ramas bun de la „orasul celor o suta de turnuri”,  tranzitam Slovacia si in jurul orei 17:00 ne oprim in Ungaria pentru un popas (optional servirea mesei). In cursul noptii, in jurul orei 01:00 sosire in /Oradea/Cluj-Napoca.

 

 

Tarif: 200 euro/persoana

Tarif early booking: 185 euro/persoana

*in camera dubla sau tripla

 

 

Grup minim 40 de persoane

Pentru grup 30-39 persoane: supliment 10 euro/persoana

 

Supliment single: 40 euro/persoana

 

Tariful include: transport cu autocar modern, 2 nopti cazare cu mic dejun in Praga la hotel Olympik Congress 3* sau similar (conform criteriilor locale de clasificare), tur de oras Praga, vizitarea orasului Bratislava, asistenta turística in limba romana.

 

Tariful nu include: intrarile la obiectivele turistice (aproximativ 15 euro), programele optionale, asigurarea medicala si storno.

 

Mentiune: programul excursiei nu se preteaza pentru persoane cu handicap/mobilitate scazuta.

 

Conditii de plata:

- 50 euro avans la inscriere

- diferenta cu 4 saptamani inainte de plecare

 

 

 
 
agentie de turism oradea  | 2010
powered by EMERiGOS
web design oradea