Home Despre noi Oferte speciale Contact
 

Oferte Speciale

Salina TURDA-autocar 1 zi

Salina TURDA-autocar 1 zi

Salina Turda este cel mai spectaculos subteran modelat de oameni, din lume. Salina Turda este printre cele mai spectaculoase atracții turistice din lume. Este subteranul pe care oamenii l-au creat într-un mediu natural deosebit, în adâncul Transilvaniei, săpând în sarea depusă după evaporarea mării care acoperea toată regiunea în urmă cu milioane de ani.

 

 

Turda & Cluj Napoca

                         Salina Turda,Casa lui Matei Corvin,P-ta Unirii,...

-circuit  autocar  1 zi-

 

sambata - ora 07.00, plecare din ORADEA, parcarea din Centrul Civic Deplasare pe ruta :Cluj Napoca- Tuda –Cluj Napoca - Oradea. (~ 400 km) .

- la aprox. Ora 11,00 vom ajunge la salina Turda,cu scurte opriri pe traseu;

-vom vizita salina,insotiti de un ghid local; Salina Turda oferă, pe lângă traseul pregătit prin Muzeul de Sareun punct de atracție turistică: un mini-parc de distracții în Mina Rudolf si Mina Terezia:plimbare cu barca pe lac,in cadru unic subteran,tenis de masa, golf,billiard,loc de joaca pt.copii,…

-dupa ce am terminat vizitare salinei,ne vom indrepta spre casa,dar in drum vom face un scurt popas in Cluj Napoca.Seara ,in jurul orei 19,00 vom la Oradea

                                                                                       

Obiective turistice:

- Salina Turda este unul dintre cele mai spectaculoase obiective turistice subterane din lume. Totul în jur pare rupt dintr-un film SF: mii de luminiţe, instalaţii futuriste, care privite de la înălţime seamănă cu nişte OZN-uri gigantice sau, în funcţie de imaginaţia fiecăruia, cu nişte creaturi ciudate, venite de pe altă planetă. În interiorul salinei vei găsi pistă de bowling, teren minigolf, teren de sport, amfiteatru, masă de biliard, masă de tenis, Mina Ghizela, etc.

-Casa Matei Corvin, locul unde s-a nascut la  23 februarie 1443, fiul marelui voievod al Transilvaniei, Ioan de Hunedoara.

-Piața Unirii, în trecut locul a constituit miezul orașului medieval Cluj, grupat în jurul Bisericii Sf. Mihail. Piața are cea mai mare dimensiune din vechile piețe ce se află în centrul și sud-estul Europei, aproximativ 220 m pe 160 m, ulterior s-au format și piețe mai mari.

Data de plecare: 01.06.2021

 

Pret: 125 Lei/pers ,cu autocar , min.36 pers.       

PRETUL INCLUDE:

● transport cu autocar  .

●  asistenta turistica

*        Pretul nu include 

-biletele de intrare pentru vizitarea obiectivelor turistice (muzee, aşezăminte de cult etc.)

 

 
 
agentie de turism oradea  | 2010
powered by EMERiGOS
web design oradea