Home Despre noi Oferte speciale Contact
 

Oferte Speciale

Senior Voyage
Costa del Sol 2020

Senior Voyage<br> Costa del Sol 2020 <br>

Din punct de vedere turistic Costa del Sol este, cu siguranta, o destinatie completa. Plajele sunt excelent amenajate, hotelurile au clasificari diferite, shoppingul este o activitate de rutina, terenurile de golf sunt splendide, sporturile de apa – „la ele acasa”, peisajele incredibile, muzeele si cetatile impresionante, plimbarile placute si viata de noapte nu suporta termen de comparatie
Oferta valabila pentru plecarea din Bucuresti

SENIOR VOYAGE este conceptul gratie caruia cetatenii europeni de peste 55 ani (si nu numai) – implicit si romanii – pot beneficia de un program complet pentru a-si petrece vacanta in cele mai cunoscute locuri turistice pline de istorie.

Persoanele care nu au insotitor cu varsta peste 55 ani platesc supliment 50 euro/sejur.

 

Costa del Sol – denumita  „coasta soarelui”, este o destinatie care surprinde prin farmecul ei, statiunile fiind cautate in special pentru plajele minunate cu nisip fin si ape limpezi, dar si pentru rafinamentul aparte. Este destinatia ideala avand o clima blanda si un sezon turistic care dureaza tot anul. Plajele cele mai bune, cu nisip fin si aglomerate,  sunt in El Bajondillo si  La Carihuela.

Costa del Sol este situata de la Nerja pana la Gibraltar si este cea mai emblematica zona de litoral a Spaniei. Amplasarea excelenta, favorizeaza accesul foarte usor spre vizitarea oraselor: Granada, Sevillia, Cadiz, Malaga si Cordoba.

 

SPANIA 

COSTA del SOL - plecari din Cluj Napoca si Bucuresti

 

 Date de plecare 2020:

14.04, 16.04, 23.04, 30.04, 02.05, 05.05, 09.05, 12.05, 16.05, 19.05, 23.05, 26.05, 30.05, 02.06, 06.06.2020

 

 

PREȚUL INCLUDE:

·Transport avion București – Malaga – București

·7 nopți cazare la hotel de 4*

·Mic dejun și cină (2 mese pe zi - conform programului, în ziua sosirii se asigura cina, în ziua plecării mic dejun), la cina se oferă 1 pahar de apă și 1 pahar de vin

·Transfer aeroport – hotel - aeroport

·Asistența turistică este asigurată de reprezentanții din destinație care oferă suport și țin legătura cu organizatorul pentru buna desfășurare a programului. Serviciul include preluarea de la aeroport și însoțirea turiștilor până la hotel, precum și preluarea de la hotel și însoțirea turiștilor până la aeroport în ziua plecării. De asemenea, asistența oferă variante pentru excursii opționale și acompaniază turiștii în deplasarea către obiectivele turistice.

·   ½ zi excursie opțională inclusă, tur panoramic Malaga

Pretul nu include:

·   Taxe de aeroport 125 euro /persoană

·   Asigurare medicală de călătorie și asigurarea storno

·   Taxa de stațiune (se va plăti la hotel, 1-3 euro/ pers / zi)

·   Mesele de prânz

·   Intrările la obiectivele turistice din program și alte taxe și cheltuieli personale

 

 

 

 
 
agentie de turism oradea  | 2010
powered by EMERiGOS
web design oradea