Home Despre noi Oferte speciale Contact
 

Oferte Speciale

Senior Voyage Croaziere
2020

Senior Voyage Croaziere<br> 2020

Pregatiti-va sa porniti intr-o experienta unica pentru a descoperi luxul modern al unor orase in continua dezvoltare tehnologica si urbanistica, minunile naturii specifice zonei dar si mostenirea culturala a unor meleaguri, pana nu de mult mici satuce pescaresti

Senior Voyage iti aduce ceva unic ca destinatie de vacanta: Croaziera All Inclusive Brizele Mediteranei, Croaziera MSC Emiratele Arabe Unite – Bahrain - Qatar, Croaziera MSC Emiratele Arabe Unite – Oman.

 

CROAZIERA BRIZELE MEDITERANEI-ALL INCLUSIVE -

Roma-Pisa/Florenta-Nice(Villefranche)–Provence(Toulon)-Barcelona-Napoli-Roma

 

Croaziera MSC Emiratele Arabe Unite – Bahrain - Qatar

Dubai- Abu Dhabi – Insula Sir Bani Yas - Bahrain - Qatar -Dubai

 

Croaziera MSC Emiratele Arabe Unite – Oman.

Dubai- Abu Dhabi – Muscat – Khasab – Sir Bani -Dubai

 

 

 

Roma este cel mai mare si mai important oras al Italiei, un centru economic si cultural, un oras impanzit de monumente istorice lasate de trecerea vremii si care are de oferit cate ceva pentru toate gusturile.

Orasul Etern, Orasul celor Sapte Coline, La Dolce Vita, toate aceste sintagme te duc cu gandul la un singur oras: Roma - un centru cultural, religios si de putere pe parcursul a milenii intregi.

 

Florenta abunda de palate vechi, domuri ondulate, biserici splendide pline de opere de arta de cea mai inalta clasa si galerii de arta cunoscute in toata lumea, cum ar fi Galeriile Uffizi. Un manunchi de acoperisuri rosiatice si splendori renascentiste, orasul capitala a Toscanei salasluieste printre dealurile viticole din zona Chianti.

 

Cunoscuta in special pentru turnul inclinat, Pisa a fost una dintre cele mai celebre republici maritime ale Evului Mediu, ce pastreaza inca vestigii monumentale ale acelei ere.  Puteti sa va plimbati de-a lungul raului Arno sau sa vizitati unul dintre muzeele interesante, pe care le oferta orasul.


Coasta de Azur
este sinonima cu eleganta si “high life” inca de mai bine de un secol. Este un teren de joaca pentru cei bogati, in special cand calatoresc in locuri stilate, precum Nice, Cannes, Str Tropez si, desigur, epicentrul extravagantei: Monte Carlo.

Bucataria locala este tipic mediteraneana, formata dintr-un melanj de preparate pe baza de peste si fructe de mare si meniuri usoare, vegetale, frantuzesti, bazate pe rosii, verdeturi si masline.

 

Toulon (Provence) In Toulon cea mai frumoasa plaja este Plage du Morillon pe care nu ar trebui sa o ratati. Totodata pe lista vizitelor trebuie sa includeti Muzeul de arta cu o serie de opere de arta, datand din secolul XVI.


Barcelona, supranumit si “orasul lui Gaudi”, este remarcabil prin arhitectura sa unica, in centrul careia sta imensa catedrala Sagrada Familia. De-a lungul timpului, orasul s-a transformat in una dintre cele mai elegante capitale ale lumii. Veti fi fascimati de oamenii exuberanti care pasesc pe strazile orasului, de cladirile usor excentrice, de numeroasele catredrale si biserici, precum si de preparatele culinare specific spaniole.

  

Napoli este cel mai mare oras din Italia de sud si al treilea ca marime din tara. Este un oras care fascineaza prin numeroasele atractii turistice. Fiecare monument are o istorie interesanta, impresionand anual mii de turisti. Una dintre cele mai cunoscute zicale despre Napoli este Vedi Napoli, e poi muori!

PLECARI IN PERIOADA:

23 MAI – 10 OCTOMBRIE 2020

 

 

TARIFUL INCLUDE

·    Transport avion Bucuresti – Barcelona  - Bucuresti, compania Tarom

·    Taxe de aeroport,

·    Transfer aeroport – hotel - aeroport

·    7 nopţi croaziera Pullmantur Cruises

·    ALL INCLUSIVE (vas Sovereign)

·    Însoţitor din partea agentieI vorbitor de limba romana, pe toata durata croazierei (mai putin in excursiile optionale).

 

Tariful nu includE:

·  Taxa portuara obligatorie 230 euro/persoana (se achita in agentie)

·   Taxa de servicii obligatorie 77 euro/persoana  (se achita in agentie)

·   Alte taxe şi cheltuieli personale;

·   Bauturile premium

 

·   Asigurarea medicala si asigurarea storno; 

 
 
agentie de turism oradea  | 2010
powered by EMERiGOS
web design oradea