Home Despre noi Oferte speciale Contact
 

Oferte Speciale

TUNISIA avion din ORADEA,Cluj Napoca

TUNISIA avion din ORADEA,Cluj Napoca

Tunisia este cea mai nordica tara a Africii si, in acelasi timp, cea mai mica din grupul tarilor situate de-a lungul muntilor Atlas. In partea de est, Tunisia se invecineaza cu Marea Mediterana, la vest, cu Algeria, nordul este muntos, iar treimea sudica este dominata de Sahara. Distanta medie intre granita vestica si cea estica este putin peste 200 km, suprafata totala fiind comparabila cu cea a Marii Britanii fara Scotia.

 

 

         TUNISIA

   In Tunsia, vei ramanei impresionat de albastrul aprins al Mediteranei, al usilor si ferestrelor caselor. Aceasta tara a culorilor si contrastelor, a parfumurilor si aromelor, te invita sa te bucuri de o frumusete naturala. Pe masura ce incepi sa cunosti locurile, vei remarca cu siguranta tonurile vii in imbracaminte, urmele peste tot prezente ale civilizatiilor antice, statiunile luxoase ascunse de livezi de portocali, plajele cu nisipuri fine, apele cristaline ale marii, Sahara care tenteaza cu safari, palmieri sau camile.

   Epicentrul distracției în Tunisia îl reprezintă zona de coastă, căci aici poți găsi numeroase plaje extrem de frumoase, atât unele retrase și liniștite, cât și unele dezvoltate pe model vestic, cu diverse facilități de distracție în apropiere de plajă.

  Destinația preferată a turiștilor este orașul Sousse, în special Plaja Boujaffar. Insula Djerba, cu al său oraș Houmt Souk, este de asemenea un loc ideal pentru distracție și relaxare, grație plajelor excelente cu palmieri și nisip fin, unde te poți relaxa în voie sau poți practica sporturi acvatice. În Tunisia nu vei găsi cluburi de noapte, cazinouri sau terase din care răsună muzica, în schimb vei găsi plaje idilice, porturi liniștite și vei avea ocazia de a practica o mulțime de sporturi acvatice.

Mulți turiști sunt atrași de frumusețea deșertului, pe care îl explorează călare pe cămilă sau la bordul mașinilor de teren. Cei cu adevărat aventuroși aleg să petrecă o noapte în deșert, alături de beduini,.

 
 
agentie de turism oradea  | 2010
powered by EMERiGOS
web design oradea