Home Despre noi Oferte speciale Contact
 

Oferte Speciale

LITORAL ROMANIA

LITORAL ROMANIA

Litoralul românesc reprezintă cea mai căutata destinație turistică a romanilor. Fie ca alegi Mamaia pentru plajele sale late și nisipul fin sau pentru viața de noapte, fie că alegi Eforie Nord sau stațiunile din sudul litoralului pentru liniște sau plajele sălbatice, cu siguranță vei avea o vacanță de neuitat. Datorită faptului ca numărul turiștilor crește pe an ce trece, hotelierii încearcă să satisfacă cerințele tuturor prin oferirea de servicii de cazare specifice clienților, de la hoteluri de 2* până la 5*, de la regim de masa cu mic dejun până la pachete all inclusive, de la hoteluri adults only până la cele recomandate pentru familiile cu copii.

 

MAXI EARLY BOOKING VACANTE LITORAL 2023


     

Oferta Inscrieri Timpurii Litoral Romania ( Early Booking) - asigura reduceri substantiale din pretul de cazare oricui isi rezerva si achita din timp sejurul pentru vara viitoare la mare. Poti astfel beneficia de reduceri de pana la 49% din pachetul turistic ales. Ofertele Inscrieri Timpurii pentru litoral sunt lansate toamna si se desfasoara in mai multe etape pana pe 31 martie', Fiecare hotel avand libertatea de a alege valoarea discount-ului oferit, data ultima pentru achitarea sejurului, precum si numarul de camere alocate ofertei. De aceea, cu cat faceti rezervarea mai devreme, cu atat sansele sa obtineti cel mai bun pret sunt mai mari. In acest program sunt inscrise aproape toate hotelurile de pe litoralul romanesc, iar platile se pot efectua in mai multe rate.
NOTA:, rezervarile care beneficiaza de Oferta Inscrieri Timpurii Litoral Romania nu se pot anula sau modifica decat cu pierderea integrala a sumelor achitate in avans.Numarul de locuri si tarifele sunt  limtate.                                                

 PLATA se poate face si cu CARDURI DE VACANTA!


-Daca doriti sa beneficiati de aceaste oferte,,sau oferta la zi va rugam sa nu ezitati sa ne contactati in agentie,telefon,email,…

 
 
agentie de turism oradea  | 2010
powered by EMERiGOS
web design oradea