Home Despre noi Oferte speciale Contact
 

Minivacante

Cracovia -Auschwitz-Zakopaane

Cracovia -Auschwitz-Zakopaane

Cracovia este al doilea oraș ca mărime și unul dintre cele mai vechi din Polonia.
Secretul bunei dispoziţii care animă permanent Cracovia se leagă mai mult ca sigur de legenda sa vestită: cea a balaurului învins de către un cizmar. Pe dealul în care a fost peştera dragonului s-a construit un castel, apoi în jurul lui a crescut un oraş medieval, reşedinţă de secole a regilor polonezi. Cracovia de azi şi-a ales ca simbol acel balaur înspăimântător, dându-i o înfăţişare simpatică şi onorându-i culcuşul cu statutul de atracţie turistică majoră. De când au ieşit victorioşi, localnicii se bucură de viaţă şi îşi preţuiesc cum se cuvine oraşul cu moştenire legendară.

 

 

 CRACOVIA – ZAKOPANE


Circuit autocar 3 zile ,1 MAI

 

Sambata 29 aprilie : Intalnire la ora 06,00 in parcarea de la Sala Spoturilor” ANTONIO ALEXE”din Oradea (Iosia). Ora 06.15 plecare spre Polonia. Trecem prin Slovacia, traversăm Munții Tatra prin Parcul Național Tatra Mică admirând cadre spectaculoase ce trebuie suprinse cu obiectivul

  In jurul orei 14,00 vom ajunge la Auschwitz.  vizitam cel mai mare lagar de concentrare si exterminare construit de nazisti: Auschwitz II- Birkenau, cu “Rampa Mortii”- locul unde se cobora din trenuri si ruinele celui mai mare crematoriu distrus de nemti inainte de retragere.. In prezent, locul unde s-au petrecut cele mai crunte atrocitati din istoria omenirii a devenit muzeu comemorativ. Dupa vizitarea complexului ,ne vom indrepta spre Cracovia și descoperim primele semne care ne confirmă că suntem într-o fostă capitală, loc de încoronare și reședință a monarhilor polonezi până în 1734.

                                                               Cazare la hotel 3* din Cracovia.

 

Duminica 30 aprilie: Mic dejun.Tur de oras: Pe colina Wawel, situată deasupra râului Vistula, admirăm cel mai important complex arhitectonic, fosta reședință regală, Castelul Wawel şi Catedrala unde a predicat Karol Wojtyla viitorul Papă Ioan Paul II . În criptele din subsolul catedralei se află mormintele regilor Poloniei. Continuam pe ruta clasică turistică a Cracoviei, denumită Calea Regală cu următorul popas  în Piața Centrală - Rynek Glowny, cea mai mare piață istorică din Europa. Rynek Glowny impresionează prin frumusețea clădirilor recent renovate și spațiul imens. Cele mai impozante clădiri din piață sunt Hala Mătăsurilor, Biserica Sfânta Maria și Turnul Primăriei. Dupa amiaza program liber.

                                                         Cazare la hotel 3* din Cracovia

 

Luni 01Mai :Mic dejun ora 08.00. Imbarcare in autocar si plecarea spre Zakopane ,unde vom face un scurt popas in drum spre casa . Zakopane este un loc incredibil de pitoresc. Pe timpul iernii turistii sunt atrasi de conditiile excelente pentru practicarea sporturilor de iarnă: schi alpin, schi fond, snowboarding, si sărituri cu schiurile. În timpul verii, turistii vin să se bucure de drumetii, alpinism si speologie.                                                             Sosire in Oradea seara tarziu.

TARIF: 165 euro/pers.

                                        Supliment camera singla:50 Euro

Tariful include:

·       transport cu autocar  clasificat pt.transport  internaţional ;

·       2 nopţi cazare cu mic dejun hotel 4*(camere cu 2 sau 3  paturi);

·       Asistenta turistica.

          Tariful nu include:

·       intrările la obiective turistice : catedrala Wawel – 6 Euro/pers.

·       vizitarea ghidata la muzeul Auschvwitz: ~14 euro/pers

·       asigurare medicala,ghizi locali 

*taxele prezentate sunt cu titlu informativ.Ele pot fi modificate pana la date excursiei.

 

 

 

Agentia isi rezerva dreptul de a modifica continutul acestui  program in cazul in care acest lucru este necesar!

  

 
 
agentie de turism oradea  | 2010
powered by EMERiGOS
web design oradea