Home Despre noi Oferte speciale Contact
 

Oferte Speciale

VALENCIA,avion Cluj Napoca

VALENCIA,avion Cluj Napoca

Valencia se afla pe coasta de est a Spaniei, pe malul drept raului Turia, la 351 km sud-est de Madrid si 361 km sud-vest de Barcelona. Al treilea oras ca marime din tara, Valencia este si un important centru universitar, industrial, comercial si turistic. Situat printre portocali si campuri de orez, Valencia are reputatia unei destinatii romantice, lucru ce poate fi justificat daca privim trecutul glorios al orasului. Astazi, vestigiile istorice sunt ascunse printre cladiri moderne sau monotone.

 

VALENCIA

orasul ARTELOR SI STIINTELOR

 

Tarif : 365 euro/persoana

Perioada : 27 – 29 aprilie 2022

City Brek cu avion din Cluj Napoca

 

Tariful include: bilet de avion Cluj-Napoca – Valencia – Cluj-Napoca cu compania Wizz Air, taxe de aeroport, bagaj mic de mana (40x30x20), 2 nopti cazare cu mic dejun in Valencia la Hotel Eurostars Acteon 4* sau similar (conform criteriilor locale de clasificare), asistenta turistica in limba romana.

 

Tariful nu include: Valencia Tourist Card 48h cu transport public inclus (~ 20 euro/persoana), intrarile la obiectivele turistice (~38 euro/persoana), bagaje la alegere* (poate suferi modificari): ~ 55 eur/ bagaj de cala de 10 kg, ~ 80 eur/ bagaj de cala de 20 kg; asigurare medicala si storno.

 

 

 
 
agentie de turism oradea  | 2010
powered by EMERiGOS
web design oradea